Ons corona-beleid

Zoals bekend gaat de wereld gebukt onder de Corona-pandemie. Dat is heel vervelend voor onze sociale contacten en uitjes, maar dit heeft ook invloed op hoe wij zakelijk met elkaar omgaan.

Op deze pagina geven we weer hoe wij met Corona omgaan bij bezoeken aan je bedrijf. We hopen dat je deze kunt respecteren!

Wat doen we niet?

Handen schudden

We schudden je nu even niet de hand! Dat is niet, omdat we je niet aardig vinden, maar omdat dat op dit moment als onveilig wordt beschouwd. Sorry!

Drukke ruimtes betreden

Omdat we graag vrij kunnen werken, mogen er in de ruimte waar wij werken slechts 2 mensen zijn. Als we met 2 personen komen, kan er niemand van jullie bij zijn. Geen zorgen, we vertellen je achteraf precies wat we gedaan hebben!

Offertebespreking op locatie

Waar mogelijk, zullen we offertebesprekingen of opnames doen via MS Teams. Dit omdat we op die manier wél elkaars gezicht kunnen zien, maar genoeg afstand creëeren.

Wat doen we wel?

Ons werk!

Ook tijdens de coronapandemie zijn wij er voor je. Het kan, door coronamaatregelen van anderen, mogelijk wat langer duren, maar onze support en ondersteuning is onverminderd!

De anderhalve meter

Op voorspraak van de overheid dragen alle medewerkers van DeTelefooncentrale.com mondkapjes. Dit mondkapje staat bij ons op vóór we binnenlopen en gaat af nádat we weg zijn. Nu zijn dat nog blauwe, maar de bedrukte mondkapjes zijn onderweg!

Weggaan

Helaas vinden sommige mensen de coronapandemie een HOAX, of onzin. Daarom komen zij te dichtbij, of respecteren ze onze regels niet. Dan gaan we weer weg, en overleggen we op een later tijdstip of, en hoe we de werkzaamheden wel kunnen doen.