VoIP Telefonie

Wij laten je binnen 10 minuten weten wat je nodig hebt

Geef nog even aan hoe je heet.
Geef nog even aan waar je werkt
Dit kan een emailadres of telefoonnummer zijn.
Geef aan hoe je te bereiken bent door middel van een geldig emailadres of telefoonnummer.

“Moet ik daar allemaal lastige dingen voor regelen?”

Communicatie met je klanten of collega’s is soms al lastig genoeg. Aan het bellen kan het niet liggen, daar zorgen wij voor. Bellen via VoIP van DeTelefooncentrale.com is supersimpel. Bel je al met VoIP, dan houd je hetzelfde toestel. Nog geen toestel? Dan zorgen we dat je die krijgt. Of je belt via onze gratis app. Nummer behouden? Regelen we.

Zo helpen we jou

Je hebt waarschijnlijk helemaal geen zin om je druk te maken om je telecom. Je wil kunnen bellen en goed kunnen bellen. Geen lastige termen, moeilijke kabels en complete centrales. Het goede nieuws: dat hoeft ook niet.

Voor een vast bedrag per maand zijn wij je telefonieprovider. Zo eentje die snapt wat je nodig hebt — al op basis van een paar woorden. Een goed idee voor een oplossing die nog niet bestaat? Dan verkopen wij je geen ‘nee’, maar gaan we direct voor je aan de slag. Want je verdient kwaliteit. En dat voor een vast bedrag per persoon per maand. Zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan en nooit te veel betaalt.

Het verbaast je niet; wij houden van bellen. Dus wil je iets aanpassen omdat er een nieuwe medewerker is, heb je een functionaliteit nodig, snap je iets niet of wil je zomaar iemand van ons spreken? Klim in die hoorn — wij zitten er klaar voor. Oh, en ben je niet tevreden over onze kwaliteit en onze service? Dan kan je altijd van ons af.  Beloven we.

Overstappen

Heb je de keus gemaakt om over te stappen naar DeTelefooncentrale.com? Dat juichen we natuurlijk alleen maar toe. Goed om te weten: als je naar ons overstapt, ben je geen moment onbereikbaar. Ben je op het moment van de daadwerkelijke overstap aan het bellen, dan wordt je telefoongesprek ook niet ineens beëindigd. Na het overstappen gaat je oude toestel niet meer over, maar je nieuwe.

Hartstikke makkelijk.

Bel je al met VoIP, dan houd je hetzelfde toestel. Is de overstap helemaal nieuw voor je? Dan krijg je een nieuw toestel of je belt via onze gratis app. Slepen met kabels of een complete telefooncentrale inrichten is dus niet nodig. Wil je toch graag dat een monteur dit allemaal voor je regelt? Dan sturen we er tegen betaling eentje toe!

Offerte aanvragen

Makkelijker kan niet

(Bijna) Alle functionaliteiten  zijn gewoon gratis voor je beschikbaar,

VoIP is op zichzelf al makkelijk zat. Met name via DeTelefooncentrale. (Bijna) alle functionaliteiten  zijn gratis voor je beschikbaar, waardoor je altijd en overal bereikbaar bent. Want wij houden van lekker makkelijk. Je vertelt ons wat je wil en wij leggen in heldere taal uit hoe we dat voor elkaar boksen. Jij hoeft je niet bezig te houden met hóe het allemaal werkt. Als het maar werkt. En daar zorgen wij dan weer voor.

Lees hier meer over

  • 100% ontzorgen

    Je hele organisatie telefoontechnisch inrichten, inclusief het maken van bel- en bereikbaarheidsplannen? Ja, hoor. Zonder verdere kosten of addertjes.

  • Altijd opzegbaar

    Kwaliteit is het belangrijkst. Daar geloven wij in. Daarom durven wij je te beloven dat je elke maand de hele boel op kan zeggen (tenzij we anders afspreken).

  • Flexi-bel

    Medewerker erbij of juist weg? Geef het door, dan passen we het direct aan. Andere wensen? Op het gebied van telecom doen we (bijna) alles voor je.