VoIP Telefonie

Wij laten je binnen 10 minuten weten wat je nodig hebt

Geef nog even aan hoe je heet.
Geef nog even aan waar je werkt
Dit kan een emailadres of telefoonnummer zijn.
Geef aan hoe je te bereiken bent door middel van een geldig emailadres of telefoonnummer.

Voordelen van onze SMS diensten

Geen omkijken meer naar

Na een eenmalige configuratie heb je geen omkijken meer naar de SMS dienst. Bovendien voeg je eenvoudig nieuwe SMS berichten toe door een koppeling met jouw systemen.

Afspraken niet meer vergeten

Vergeet nooit meer een afspraak die je met een klant hebt gemaakt. Onze automatische SMS dienst doet dit voor jou.

Blije klanten

Jouw klanten zijn voortaan altijd op de hoogte door de geautomatiseerde SMS berichten. Nooit meer boze klanten met vragen dus!

Oplossingen op maat

Onze automatische SMS diensten zijn volledig naar wens in te stellen. Ook als je op zoek bent naar een maatoplossing voor jouw SMS diensten zit je bij ons helemaal goed.

Voorbeelden van automatische SMS diensten

  • wachtwoord of code als extra beveiliging om in te loggen (2FA)
  • grote groepen tegelijkertijd informeren met een sms
  • automatisch versturen van afspraakherinneringen
  • een extra touchpoint met jouw doelgroep
  • tijdelijke kortingsacties
  • Track en Trace info

Ontvangen van SMS’jes met onze SMS Dienst

Wij krijgen vaak de vraag of het behalve het versturen van SMS’jes ook mogelijk is om berichten te ontvangen. Misschien wil jij wel sms’jes ontvangen en teruglezen in je eigen klantcontactcentrum? Dit is geen enkel probleem. Vraag een nummer aan voor jouw SMS dienst waar jouw klanten hun sms naartoe kunnen sturen. Dan zorgen wij ervoor dat alles in jouw eigen omgeving komt te staan. Heb jij een doelgroep waar bijvoorbeeld ouderen of niet zulke technische mensen onder vallen, net zoals grote verzekeraars of gemeentes? Dan is dit ideaal om aan je contactmogelijkheden toe te voegen. “Betalen we dan per ontvangen sms?”, horen we je denken. Welnee. Je betaalt een vast bedrag per maand voor de volledig geautomatiseerde SMS dienst van DeTelefooncentrale.com

Hoe werkt de SMS dienst?

Onze SMS dienst werkt zonder teveel poespas. Je stuurt een mail — niet per se handmatig, kan natuurlijk hartstikke automatisch vanuit je systeem — naar ons. Wij zorgen ervoor dat de ontvanger het sms’je krijgt. Het kan ook anders: met een automatische koppeling met jouw systeem of doordat je het zelf instelt via het webportaal. Sms ontvangen? Vraag het nummer aan, dan maken wij het in orde.