Fax naar Email

Fax naar e-mail en andersom

In sommige sectoren en bedrijven is de fax nog steeds niet weg te denken — het is bijna cultureel erfgoed. In de financiële sector, advocaten, bij de overheid, artsen en apotheken, ze zijn dol op de fax. Als jij geen fax hebt en dat dure ding niet wil aanschaffen, dan is fax naar e-mail en andersom een uitkomst. Wij zetten alle faxen om naar e-mail. Wel zo handig en efficiënt.

“Is dat digitale faxen wel net zo veilig?”
Je faxverkeer digitaliseren is minstens zo veilig als het traditionele faxen. Beveiligd tegen hacken, met ontvangstbevestigingen en nooit meer een fax missen dankzij je digitale archief. Geen risico op iemand anders de fax per ongeluk van het apparaat pakt en informatie ziet die niet voor die ogen bestemd zijn.

Zo werkt het
Je mailt naar een specifiek e-mailadres wat je wil faxen en wij zetten het om naar een pdf. Dit mailtje is de enige versie die er is, dus ongewenst meekijken is niet aan de orde. Wel zo veilig. Wil je gebruikmaken van deze dienst, dan leggen we je natuurlijk alles uitgebreid uit. We faxen!

 • Goedkoop

  Geen faxapparaat nodig om toch te faxen

 • Veilig

  Lekker veilig

 • Online

  Fax altijd online en via e-mail te bekijken

 • Snel

  Sneller dan het traditionele faxen

 • Groen

  Je werkt milieubewuster doordat je geen papier verspilt

Overstappen

Heb je de keus gemaakt om over te stappen naar DeTelefooncentrale.com? Dat juichen we natuurlijk alleen maar toe. Goed om te weten: als je naar ons overstapt, ben je geen moment onbereikbaar. Ben je op het moment van de daadwerkelijke overstap aan het bellen, dan wordt je telefoongesprek ook niet ineens beëindigd. Na het overstappen gaat je oude toestel niet meer over, maar je nieuwe.

Hartstikke makkelijk.

Bel je al met VoIP, dan houd je hetzelfde toestel. Is de overstap helemaal nieuw voor je? Dan krijg je een nieuw toestel of je belt via onze gratis app. Slepen met kabels of een complete telefooncentrale inrichten is dus niet nodig. Wil je toch graag dat een monteur dit allemaal voor je regelt? Dan sturen we er tegen betaling eentje toe!

Offerte aanvragen