Een van de belangrijkste klantcontactpunten van uw bedrijf is uw telefoonnummer. Waar we veel oplossingen zien om uw websitebereikbaarheid te controleren, zijn er weinig tot geen oplossingen om uw belangrijkste klantcontactpunt te controleren.

Hoe komt u erachter dat uw telefoonnummer(s) niet bereikbaar zijn? Meestal merkt u dit omdat het één van uw medewerkers opvalt dat het erg rustig is. Hoe zou het zijn om deze gegevens, naast de gemiddelde geluidskwaliteit van uw telefoonkanaal, pro-actief inzichtelijk te krijgen?

DeTelefooncentrale.com gelooft dat organisaties een betere klantbeleving kunnen bieden zodra ze inzicht hebben in de bereikbaarheid en kwaliteit van de telefonische contactkanalen.

DeTelefooncentrale.com biedt een aantal oplossingen om uw telefonische bereikbaarheid en kwaliteit te monitoren en te borgen. Zo hebben we onze inbound-controles: wij bellen uw telefooncentrale elke 5 minuten via ons High-Availability-Cluster en kijken wat de kwaliteit is van uw telecomprovider en de centrale. Mocht dit om wat voor reden niet lukken, informeren wij u direct. Zo kunt u, voor uw team maandagmorgen weer klaarzit om uw klanten te helpen en informeren, eventuele problemen oplossen voor ze een probleem worden voor uw proces en onderneming.

Daarnaast hebben we onze full-chain-check. Hierbij meten we inkomende gesprekken door uw hele inkomende menu of proces heen, tot en met de (ge-emuleerde) ‘agent’ die wij op uw locatie simuleren. Hierdoor heeft u inzicht in de kwaliteit van uw telecomprovider, telefooncentrale, internetverbinding en netwerk.

Belt uw team vooral naar uw klanten toe? Dan hebben we de uitgaande oplossingen. Deze lijkt op de vorige oplossing waarbij we een ‘agent’ simuleren op uw locatie, maar bellen we naar onze centrales toe. Hierbij kunnen we de uitgaande gesprekken simuleren en inzichtelijk krijgen of de kwaliteit van de gesprekken is wat u van uw telefonieoplossing verwacht.

Ook kan het zijn dat u veel gebruikers thuis hebt werken. Hierbij kan de internetverbinding van uw medewerkers flinke roet in het eten gooien als het gaat om gesprekskwaliteit en dus klantbeleving. Hier kunnen we ook in het thuisnetwerk van uw medewerkers een agentsimulatie starten en controleren we zo de gesprekskwaliteit van de thuislocaties.

Tenslotte bieden we nog maatwerk. Zo kunnen we controleren hoeveel inkomende gesprekken uw telefonieoplossing aankan en of dat overeen komt met de afgenomen oplossing of kunnen we uw telefonieoplossing testen vanuit een specifiek netwerk dat veel door uw klanten wordt gebruikt.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze monitoringspecialisten op 088-4004000 of support@ecnivconcepts.nl