Beste keus

Waarom detelefooncentrale.com?

In de telecomwereld kom je bijna om in de aanbieders. De ene belooft nog simpeler te zijn dan de ander. Wij beloven je vooral kwaliteit. Telecom is vaak al ingewikkeld genoeg: ‘hoe zorg ik er als ondernemer voor dat ik áltijd bereikbaar ben?’ Nou, dat doen wij voor je. Op een flexibele, leuke, professionele manier. En dan het liefst nog met net dat beetje extra.

“Verbinding hebben en houden met je (potentiële) klanten is soms al lastig genoeg. Daar moet je telecom niet bij in de weg zitten. Daarom regelen wij dat je áltijd bereikbaar bent.”

Hoe we jou helpen

Alles draait om communicatie en kwaliteit. Daarom zijn we lekker benaderbaar en goed bereikbaar. Of je nu de schilder om de hoek bent of een multinational: iedereen verdient een provider die biedt wat je nodig hebt.

Onze oplossingen zijn uitgebreid. Bij ons betaal je een vast bedrag per maand. Geen tientje extra voor dit en een paar euro erbovenop voor dat. Je weet precies waar je aan toe bent. Verrassingen zijn bij ons niet in de vorm van verborgen of extra kosten. Als we je verrassen, ben je er gewoon blij mee. Bijvoorbeeld als je ons opbelt met een goed idee. En dat wij dan enthousiast ‘ja!’ roepen en al voordat we de hoorn hebben neergelegd aan het bouwen en regelen zijn.

 

Oh, en wil je van ons af, omdat je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent? Bel ons even op, dan komen we er samen wel uit! Want van samenwerkingen moet je energie krijgen — geen hoofdpijn.

Overstappen

Heb je de keus gemaakt om over te stappen naar DeTelefooncentrale.com? Dat juichen we natuurlijk alleen maar toe. Goed om te weten: als je naar ons overstapt, ben je geen moment onbereikbaar. Ben je op het moment van de daadwerkelijke overstap aan het bellen, dan wordt je telefoongesprek ook niet ineens beëindigd. Na het overstappen gaat je oude toestel niet meer over, maar je nieuwe.

Hartstikke makkelijk.

Bel je al met VoIP, dan houd je hetzelfde toestel. Is de overstap helemaal nieuw voor je? Dan krijg je een nieuw toestel of je belt via onze gratis app. Slepen met kabels of een complete telefooncentrale inrichten is dus niet nodig. Wil je toch graag dat een monteur dit allemaal voor je regelt? Dan sturen we er tegen betaling eentje toe!

Offerte aanvragen

Zoals jij het wil

De functionaliteiten zijn voor iedereen gratis te gebruiken

Net zoals kant-en-klaarmaaltijden uit de supermarkt, zijn voorgekauwde standaardoplossingen het ook vaak net niet. Daarom werken wij met oplossingen op maat. Zodat jij naar eigen smaak je telecom samenstelt.

Bij ons is alles op maat. Vanaf €3,25 per persoon per maand weet je zeker dat je altijd goed bereikbaar bent. Maar wat we ook graag doen: aan bijzondere oplossingen werken. Heb je een goed idee voor een nieuwe functionaliteit? Wil je dat we met je meedenken? Trek aan de bel!

Offerte aanvragen

Waar voor je geld

Voicemails in je mailbox

Wachtrijen

Belgroepen

Onderling bellen

Koppeling met CRM

Overal bellen met onze app

Intergratie met je mobiel

Vanaf €3,25 p.p.

Offerte aanvragen