VoIP Telefonie

Wij laten je binnen 10 minuten weten wat je nodig hebt

Geef nog even aan hoe je heet.
Geef nog even aan waar je werkt
Dit kan een emailadres of telefoonnummer zijn.
Geef aan hoe je te bereiken bent door middel van een geldig emailadres of telefoonnummer.

Voordelen VoIP voor MKB bedrijven

Bellen is bellen, denk je misschien

Daar denken wij anders over. Voor bedrijven heeft bellen via VoIP voor MKB interessante voordelen. Of je nou een eenmanszaak hebt of een bv met tientallen medewerkers.

Thuiswerken makkelijker dan ooit

Zit je nu met het probleem dat je thuis niet met het nummer van de zaak kan bellen? Dankzij VoIP MKB is dat verleden tijd. Als je op een plek met internet bent, bel je gewoon zoals je normaal op kantoor doet.

De draad wél kwijt

Geen bureau en kasten vol bekabeling meer. Je sluit je computer en je VoIP-telefoon gewoon aan op één netwerkaansluiting. Handig voor je clean desk policy en geen stofnesten meer tussen je kabels.

Voicemail overzichtelijk in je mailbox

Mis je een telefoontje? Als de beller een voicemailbericht inspreekt, krijg je dit gewoon in je mailbox. Lekker overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Alle functionaliteiten die jij wil

Onze VoIP MKB dienst is heel uitgebreid. In principe zit alles erin. Mis je toch nog iets? Als je een goed idee hebt, voeren wij het uit.

Doorschakelen? Zo gepiept

Standaard doorschakelen na kantoortijden? Of een ander handig schema in gedachten? Met VoIP voor MKB stel je heel makkelijk in wanneer jij wil dat je mobiele telefoon overgaat als iemand het bedrijfsnummer belt.

OVERSTAPPEN op VOIP voor MKB

Heb je de keus gemaakt om over te stappen naar VOIP voor MKB? Dat juichen we natuurlijk alleen maar toe. Goed om te weten: als je overstapt naar DeTelefoonCentrale.com, ben je geen moment onbereikbaar. Ben je op het moment van de daadwerkelijke overstap aan het bellen, dan wordt je telefoongesprek ook niet ineens beëindigd. Na het overstappen naar VOIP voor MKB gaat je oude toestel niet meer over, maar je nieuwe.

Hartstikke makkelijk.

Bel je al met VoIP voor MKB, dan houd je hetzelfde toestel. Is de overstap helemaal nieuw voor je? Dan krijg je een nieuw toestel of je belt via onze gratis app. Slepen met kabels of een complete telefooncentrale inrichten is dus niet nodig. Wil je toch graag dat een monteur dit allemaal voor je regelt? Dan sturen we er tegen betaling eentje toe!

Zoals jij het wil

De functionaliteiten zijn voor iedereen gratis te gebruiken

Net zoals kant-en-klaarmaaltijden uit de supermarkt, zijn voorgekauwde standaardoplossingen het ook vaak net niet. Daarom werken wij met oplossingen op maat. Zodat jij naar eigen smaak je telecom samenstelt.

Bij ons is alles op maat. Vanaf €3,25 per persoon per maand weet je zeker dat je altijd goed bereikbaar bent. Maar wat we ook graag doen: aan bijzondere oplossingen werken. Heb je een goed idee voor een nieuwe functionaliteit? Wil je dat we met je meedenken? Trek aan de bel!

Offerte aanvragen

Waar voor je geld

Voicemails in je mailbox

Wachtrijen

Belgroepen

Onderling bellen

Koppeling met CRM

Overal bellen met onze app

Intergratie met je mobiel

Vanaf €3,25 p.p.

Offerte aanvragen