Een SIP-verbinding
die je blij maakt

SIP trunking klinkt misschien een beetje treurig, maar het is allesbehalve. Het is vergelijkbaar met een traditionele telefoonlijn, maar alle gesprekken verlopen via het datanetwerk. Als beller merk je daar helemaal niets van, behalve dat je flink bespaart op je belkosten. Heb jij bijvoorbeeld net een traditionele telefooncentrale laten installeren of wil je om een andere reden nog niet volledig overstappen naar VoIP? Dan is SIP je oplossing.

Als je als bedrijf niet goed bereikbaar bent, kan je de tent net zo goed opdoeken. Juist daarom is het zo belangrijk dat je telecom goed is. Laten wij daar nou net alles van weten. Ondanks dat SIP trunking goedkoper is dan traditioneel bellen, is de kwaliteit veel beter. Niet alleen van de gesprekken; je hebt ook nog eens veel meer mogelijkheden. Bij DeTelefooncentrale.com krijg je functionaliteiten die ondernemen veel makkelijker maken. En nee, dat hoef je niet allemaal zelf uit te zoeken. Laten we even bellen, dan leggen we je er alles over uit. En als je dan eenmaal overgestapt bent, bel je al je medewerkers op om te vertellen wat de voordelen zijn. Onderling bellen is namelijk helemaal gratis.

Overstappen

Heb je de keus gemaakt om over te stappen naar DeTelefooncentrale.com? Dat juichen we natuurlijk alleen maar toe. Goed om te weten: als je naar ons overstapt, ben je geen moment onbereikbaar. Ben je op het moment van de daadwerkelijke overstap aan het bellen, dan wordt je telefoongesprek ook niet ineens beëindigd. Na het overstappen gaat je oude toestel niet meer over, maar je nieuwe.

Hartstikke makkelijk.

Bel je al met VoIP, dan houd je hetzelfde toestel. Is de overstap helemaal nieuw voor je? Dan krijg je een nieuw toestel of je belt via onze gratis app. Slepen met kabels of een complete telefooncentrale inrichten is dus niet nodig. Wil je toch graag dat een monteur dit allemaal voor je regelt? Dan sturen we er tegen betaling eentje toe!

Offerte aanvragen

Makkelijker kan niet

(Bijna) Alle functionaliteiten  zijn gewoon gratis voor je beschikbaar,

VoIP is op zichzelf al makkelijk zat. Met name via DeTelefooncentrale. (Bijna) alle functionaliteiten  zijn gratis voor je beschikbaar, waardoor je altijd en overal bereikbaar bent. Want wij houden van lekker makkelijk. Je vertelt ons wat je wil en wij leggen in heldere taal uit hoe we dat voor elkaar boksen. Jij hoeft je niet bezig te houden met hóe het allemaal werkt. Als het maar werkt. En daar zorgen wij dan weer voor.

Lees hier meer over

  • 100% ontzorgen

    Je hele organisatie telefoontechnisch inrichten, inclusief het maken van bel- en bereikbaarheidsplannen? Ja, hoor. Zonder verdere kosten of addertjes.

  • Altijd opzegbaar

    Kwaliteit is het belangrijkst. Daar geloven wij in. Daarom durven wij je te beloven dat je elke maand de hele boel op kan zeggen (tenzij we anders afspreken).

  • Flexi-bel

    Medewerker erbij of juist weg? Geef het door, dan passen we het direct aan. Andere wensen? Op het gebied van telecom doen we (bijna) alles voor je.